Bedreiging Previous item Oplichting Next item Diefstal

Bedreiging

Bent of wordt u regelmatig bedreigd in uw privéleven of op het werk? Bedreigingen kunnen in veel verschillende vormen voorkomen. Bijvoorbeeld via anonieme telefoontjes, nare berichten op social media of bedreiging via WhatsApp. Bedreiging heeft veel invloed op uw dagelijks leven. U voelt zich constant onveilig of leeft voortdurend in angst. Heeft u te maken met bedreiging? Schakel dan de hulp in van Global S.I. Group.

Ik heb te maken met bedreiging: wat nu?

Als iemand u bedreigt met de dood, een ernstig letsel, verkrachting of aanranding, dan adviseren wij altijd aangifte te doen. Helaas is niet iedere vorm van bedreiging strafbaar. Daarnaast moet de bedreiging ook bewezen kunnen worden. Het is daarom essentieel onderzoek uit te laten voeren en bewijs te verzamelen. Dit stelt je in staat om vervolgstappen te kunnen ondernemen.

De gevolgen van bedreiging

De specialisten van Global S.I. Group geven u graag advies over het onderzoeken van de bedreigingen in uw privésituatie of op de werkvloer. Zo wordt er bewijsmateriaal verzameld en kan de dader mogelijk worden vervolgd. Wij begeleiden ook bij het doen van de aangifte en het verhalen van de materiële of emotionele schade op de dader. Als particulier en onafhankelijk recherchebureau handelen wij snel om bewijsstukken te vinden die bruikbaar zijn bij een strafrechtelijk of civiel geschil.

Bekijk onze werkwijze

Heeft u te maken met bedreiging op het werk?

Heeft u te maken met bedreigingen op het werk door een collega of door uw werkgever? Global S.I. Group geeft ook specifiek advies en biedt hulp bij de vervolgstappen wanneer er sprake is van bedreiging op de werkvloer.

Wilt u meer informatie of heeft u per direct hulp nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175