Bedrijfsrecherche Previous item Recherche Next item Diefstal op het werk

Bedrijfsrecherche Global S.I. Group

Als bedrijf wilt u graag (financiële) schade beperken wanneer u te maken krijgt met interne of externe incidenten, zoals bedrijfsfraude of oplichting. Daarbij is het in veel gevallen van belang snel te handelen. Een politieonderzoek afwachten is dan geen optie. Een particulier bedrijfsrecherchebureau als Global S.I. Group kan sneller schakelen. Wij ondersteunen bij de aangifte en vinden bewijs dat gebruikt kan worden bij de vervolgstappen. Door snel in te grijpen blijft de schade vaak beperkt. De gemaakte kosten voor het laten uitvoeren van een onderzoek kunnen in veel gevallen worden verhaald op de dader of tegenpartij.

Bedrijfsrecherche Nederland

Global Security & Investigations Group is een gecertificeerd en erkend bedrijfsrecherchebureau in Nederland. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van complexe bedrijfsrecherche onderzoeken en veiligheidsadvies. Onze bedrijfsrechercheurs onderzoeken diverse zaken, als;’

Heeft u vermoedens van dergelijke incidenten en heeft u ondersteunend bewijs nodig? Onze specialisten helpen u graag verder met het opsporen van bewijsstukken. Door een helder plan van aanpak bent u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden en de resultaten krijgt u overzichtelijk overhandigd in een rapport.

Waarom bedrijfsrecherche bureau Global S.I. Group?

  • Ons bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie BPOP. Onze medewerkers werken met specifieke gedragscodes.
  • Wij zijn goedgekeurd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie als onderzoeks- en beveiligingsbedrijf. Wij hebben een geldige vergunning onder nummer POB 1542 en ND 4733.
  • Wij conformeren ons aan de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus en de Privacy Gedragscode.
  • Onze rechercheurs zijn opgeleid, gecertificeerd en hebben een geldig legitimatiebewijs. Wij volgen tijdens onze werkzaamheden de richtlijnen van de privacy gedragscode van de Nederlandse Veiligheidsbranche (NVB). De Autoriteit Persoonsgegevens ziet erop toe dat alle aspecten rond privacy en gebruik van persoonsgegevens worden nageleefd.
  • Onze bedrijfsrechercheurs communiceren helder richting de opdrachtgever over de verwachtingen, het resultaat en de kosten.
  • Onze onderzoeksmethodes zijn innovatief, integer, betrouwbaar, tegen een scherp tarief.

De werkwijze van onze bedrijfsrechercheurs

De specialisten van Global S.I. Group stellen een plan van aanpak op na een vrijblijvende intake. Dit plan is overzichtelijk verdeeld over verschillende fases en bevat een heldere doelstelling. Tijdens het onderzoek houden we de opdrachtgever altijd op de hoogte van onze werkzaamheden.

Bekijk onze werkwijze

Hoe kunnen wij helpen?

Heeft u vragen of heeft u per direct advies nodig? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Onze diensten

Diefstal op het werk

Diefstal op het werk: wat te doen? Heeft u een vermoeden van verduistering of diefstal op het werk? Zoals (kantoor)artikelen...

Lees verder

Verhaalsonderzoek

Het belang van een verhaalsonderzoek Vrijwel ieder bedrijf heeft wel eens te maken met achterstallige vorderingen. Een betaling van een...

Lees verder
BEL DIRECT 020-2101175