Cybercrime Previous item Stalking Next item Verhaalsonderzoek

Bent u slachtoffer van cybercrime?

Bent u, of is uw bedrijf gehackt? Heeft u te maken met DDoS-aanvallen, malware of virussen? Het is dan goed mogelijk dat u te maken heeft met cybercrime. Hedendaagse bedrijfssystemen, software en telefoons zijn vatbaar voor allerlei vormen van cybercriminaliteit. Het is noodzakelijk om snel te schakelen wanneer u een vermoeden heeft van cybercrime. Hoe sneller u reageert, hoe meer de schade beperkt kan worden. Daarnaast is het opsporen van daders makkelijker wanneer zij nog actief zijn.

Wat is cybercrime?

Cybercrime is hetzelfde als cybercriminaliteit of computercriminaliteit. Dit zijn misdaden die worden gepleegd mét ICT (Information and Communication Technologies) systemen, gericht op ICT systemen. Voorbeelden van cybercrime zijn hacking, virussen, phishing, malware, ransomware, ceo-fraude en identiteitsfraude. Heeft u het vermoeden dat u met een van deze vormen van cybercrime te maken heeft of wilt u zich preventief beschermen tegen cybercriminaliteit? Global S.I. Group is dé specialist in onderzoek en preventie.

Wat kunnen wij doen bij cybercriminaliteit?

Het is van belang de gevolgen van cyber crime zo snel mogelijk te beperken. Het is belangrijk snel te handelen en deskundige cybercrime specialisten in te schakelen om zo verdere financiële- en imagoschade te voorkomen. De specialisten van Global S.I. Group doen onderzoek naar de strafbare feiten en sporen de daders op. Ook ondersteunen wij bij eventuele aangifte bij de politie. We verzamelen bewijs en rapporteren de feiten zodat er sneller kan worden gehandeld. Daar waar het onderzoek van politie stopt, gaan wij verder. We zorgen altijd voor transparantie en terugkoppeling van onze werkzaamheden.

Bekijk onze werkwijze

Cybercrime voorkomen

Er zijn verschillende maatregelen die u kunt treffen om cybersecurity binnen uw bedrijf te waarborgen. Onze cyber crime specialisten geven buiten recherchewerkzaamheden, ook advies en training over het voorkomen van deze vorm van criminaliteit.

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Heeft u vragen over cybercriminaliteit? Neem vrijblijvend contact op voor informatie of advies.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175