Cyber Security Previous item Onderzoek Next item Global Track

Waarborg uw Cyber Security

Ieder bedrijf is anno nu een potentieel doelwit voor cybercrime aanvallen op bijvoorbeeld intellectuele eigendommen, waardevolle (medische) gegevens of andere privacygevoelige data. Het is daarom van belang de cyber security van uw organisatie op orde te hebben zodat risico’s geminimaliseerd kunnen worden en een veilige werkomgeving te creëren. Cyber security staat dan ook voor het beschermen van systemen, kwetsbare netwerken en programma’s tegen digitale aanvallen.

Cyber security voor bedrijven

Wilt u uw bedrijf preventief beschermen? De cybersecurity specialisten van Global S.I. Group geven advies over het gebruik en de inzet van technische middelen voor de preventie van cyberaanvallen en social engineering attacks. Dit wordt onder andere gedaan door het uitvoeren van pentesten (ook wel penetratietesten genoemd); een test waarbij een cybersecurity specialist als een hacker door uw systemen en processen heen gaat om kwetsbaarheden in kaart te brengen. Het is essentieel dat uw medewerkers zich ook bewust zijn van het waarborgen van een veilige en integere werkomgeving. Daarom is het maken van een duidelijk plan van aanpak en begeleiding bij de implementatie onderdeel van onze werkwijze.

Bekijk onze werkwijze

Een Cybersecurity consultant geeft u advies op maat

Wij begrijpen dat het beveiligen van uw bedrijfssystemen een lastig te omvatten onderwerp is. Een cybersecurity consultant kan u hierin adviseren. Onze specialisten voeren audits uit en geven advies op maat om beveiligingsrisico’s te minimaliseren.

Vandaag nog aan de slag met cyber security?

Heeft u vragen over het inzetten van een cybersecurity specialist of heeft u per direct advies nodig? Onze consultants staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Onze diensten

Social Engineering

Wat is Social Engineering? Social Engineering richt zich op de mens als zwakste schakel in informatiebeveiliging. Uw werknemers kunnen bijvoorbeeld...

Lees verder

Pentest

Het belang van een pentest Tegenwoordig vinden bedrijfsprocessen steeds meer online plaats en hebben organisaties daarom gevoelige data te beschermen....

Lees verder
BEL DIRECT 020-2101175