Diefstal op het werk Previous item Bedrijfsrecherche Next item Onderzoek

Diefstal op het werk: wat te doen?

Heeft u een vermoeden van verduistering of diefstal op het werk? Zoals (kantoor)artikelen die worden meegenomen of geld dat ontbreekt in de kassa? Een rechercheonderzoek helpt in veel gevallen bij het nemen van de juiste juridische vervolgstappen. De specialisten van Global S.I. Group voeren onderzoek uit en adviseren u bij de te nemen vervolgstappen. Ook geven wij advies over de maatregelen die u kunt nemen ter voorkoming van toekomstige incidenten.

Onderzoek naar diefstal voor bedrijven en verzekeringsmaatschappijen

Onze specialisten verrichten preventief onderzoek om de risico’s op diefstal in kaart te brengen. We geven daarnaast concreet advies of treden als partner op bij het beveiligen van uw (bedrijfs)eigendommen. Heeft er diefstal plaatsgevonden? Dan helpen wij u verder met een uitgebreid rechercheonderzoek. Ons onderzoek gaat verder waar onderzoek van Politie in veel gevallen stopt. Met de juiste bewijzen staat u sterk bij het nemen van vervolgstappen en maatregelen.

Waarom een onderzoek naar diefstal op de werkvloer?

Diefstal door personeel levert financiële schade op en brengt onregelmatigheden met zich mee binnen de organisatie. Zorg daarom dat u zowel financiële- als materiële schade beperkt door goed onderzoek te laten uitvoeren. In het onderzoek kan de dader worden opgespoord en kan er eventueel een schadevergoeding worden geëist bij een strafrechtelijk proces. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfsmatige activiteiten en het productieproces tijdens het onderzoek gecontinueerd kunnen worden.

Onze werkwijze bij diefstal op het werk

Het onderzoek naar diefstal op de werkvloer bestaat uit verschillende fasen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij uw vraagstukken en de gewenste maatregelen. Op basis van de situatie en de wensen stellen wij vervolgens een plan van aanpak op. Na goedkeuring gaat het onderzoek van start. Ter ondersteuning van het onderzoek zetten wij mogelijk technische hulpmiddelen in, zoals bewakingscamera’s of een Track & Trace systeem. Na het onderzoek wordt een dossier of rapport overhandigd, welke gebruikt kan worden tijdens een strafrechtelijk of civiel geschil.

Bekijk onze werkwijze

Wilt u als particulier onderzoek laten doen naar diefstal?

Naast onderzoek naar diefstal door werknemers, doen wij ook onderzoek naar diefstal in privésituaties.

Heeft u per direct advies nodig of wilt u meer informatie over onderzoek naar diefstal op het werk? Onze rechercheurs en specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175