Diefstal Previous item Bedreiging Next item Stalking

Rechercheonderzoek bij diefstal

Bent u slachtoffer geworden van diefstal? Rechercheonderzoek kan u helpen bij het nemen van de juiste vervolgstappen. Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden en de toekomstige maatregelen ter preventie.

Diefstal aangifte

Aangifte doen is de eerste stap nadat u slachtoffer bent geworden van diefstal. Maar wat zijn de vervolgstappen? Global S.I. Group begeleidt de particulier, zowel met het verzamelen van bewijs als het opsporen van de dader en het eisen van een schadevergoeding. Als onafhankelijk recherchebureau kunnen we snel schakelen en gaat ons onderzoek verder waar dat van Politie stopt.

Onze werkwijze bij diefstal

Door jarenlange ervaring zijn onze rechercheurs gespecialiseerd in waarheidsvinding en het opsporen van ontbrekend bewijs. Naast digitaal en tactisch onderzoek, kunnen technische hulpmiddelen worden ingezet, zoals (verborgen) videocamera’s of gps tracking systemen. Na het rechercheonderzoek worden onze waarnemingen en opsporingshandelingen in een rapportage vastgelegd. Dit dossier wordt aan u overhandigd. Het rapport is te gebruiken in een juridisch proces.

Bekijk onze werkwijze

Onderzoek naar diefstal voor bedrijven en verzekeringsmaatschappijen

Naast onderzoek naar diefstal voor particulieren, doen wij ook onderzoek naar diefstal voor bedrijven en verzekeringsmaatschappijen.

Diefstal preventie

Diefstal voorkomen? Wij geven ook gericht preventief advies. De risico’s en kwetsbaarheden van uw eigendommen worden dan op vakkundige manier in kaart gebracht.

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175