Family Security Plan Previous item Screening Next item Objectbeveiliging

Waarborg de veiligheid van uw gezin

Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw familie of gezin? In sommige situaties loopt u meer risico op incidenten als bedreiging, stalking of diefstal. Wanneer successen zichtbaar zijn voor uw omgeving kan het essentieel zijn om de veiligheid van uw familie te waarborgen middels een family security plan.

De veiligheidsadviseurs van Global S.I. Group hebben ruime ervaring met het beveiligen van bekende Nederlanders, topsporters, artiesten, politici, advocaten en ondernemers. Wij bieden u graag dezelfde mate van beveiliging aan in de vorm van een Family Security Plan. Dit is een abonnementsvorm waarmee we u volledig ontzorgen.

Veiligheid van uw gezin

Global S.I. Group biedt een veiligheidsplan aan om uw gezin of familie te beschermen tegen risico’s als diefstal, fraude, bedreiging en digitale aanvallen. Dit wordt gedaan door preventieve maatregelen te hanteren op fysiek en digitaal niveau.

Fysieke preventie is een afscherming dat dient om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw privé omgeving, waarbij nauw contact met beveiligingsdiensten en politie onderhouden wordt. Digitale preventie gaat om het beschermen van uw informatie en data door middel van het maken van back-ups, beveiligen van de online identiteit en social media checks.

Het Family Security Plan kan voor een tijdelijke of langere periode worden ingezet, op advies van onze specialisten. Het doel van dit plan is om er voor te zorgen dat u en uw familie zich veilig voelen. We zorgen ervoor dat dit zo min mogelijk inbreuk maakt op het dagelijks leven.

Waarom een Family Security Plan?

De specialisten van Global S.I. Group bieden een ontzorgingspakket op maat aan op basis van uw specifieke situatie. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek stellen wij een plan van aanpak op. Hierin focussen wij op preventie van persoonlijke en digitale dreigingen. Ook bieden wij 24/7 bereikbaarheid aan, zodat wij direct op de juiste manier kunnen ondersteunen tijdens incidenten. Buiten advies voor het waarborgen van de veiligheid van uw gezin, treden wij ook op als intermediair contact met politie of recherchediensten.

Bekijk onze werkwijze

Interesse in het Family Security Plan?

Heeft u vragen of heeft u per direct advies nodig? Onze veiligheidsadviseurs staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175