Global Track Previous item Cyber Security Next item Beveiliging

Global tracking: het opsporen en beveiligen van goederen

Zijn er wel eens goederen gestolen van uw bedrijf of zijn verhuurde goederen nooit teruggebracht? Of wilt u diefstal of verduistering van goederen voorkomen? De specialisten van Global S.I. Group helpen u graag met het opsporen en beveiligen van uw (bedrijfs)eigendommen, transporten, producten en andere zaken. Dit doen wij middels ons unieke track & trace systeem ‘Global Track’. Dit systeem is van grote meerwaarde als extra beveiliging van uw goederen.

GPS tracking op maat

Global Track bevat GPS trackers die breed toepasbaar zijn. De trackers zijn inzetbaar om locaties te achterhalen op nationaal en internationaal niveau. Zo kunnen wij snel en makkelijk uw gestolen goederen lokaliseren. Deze methodiek hebben wij succesvol toegepast bij onder andere het terugvinden van (lease)voertuigen, ladingen en gehuurde apparatuur zoals camera’s.

Het belang van Global tracking

Ons team zorgt ervoor dat (financiële) schade beperkt wordt door snel en adequaat op te treden bij diefstal. Door middel van GPS tracking kunnen onze specialisten efficiënt iemands locatie achterhalen of uw goederen opsporen. Zo kunnen we uw eigendommen snel veilig stellen en eventuele vervolgstappen in gang zetten. Wij bieden ook ondersteuning bij straf- en civielrechtelijke procedures.

Bekijk onze werkwijze

Is Global Track AVG proof?

Ons tracking systeem is volledig AVG proof. De gegevens van de tracker worden op een eigen afgeschermde server en platform geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de persoonsgegevens van de gebruiker afgeschermd zijn voor de eigenaar van de tracker. Bij incidenten kunnen deze gegevens bij ons worden opgevraagd. Ons rechercheteam staat dan direct voor u klaar om op te treden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van GPS tracking?

De locatie achterhalen van uw goederen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om de mogelijkheden en inzet van ons unieke Global Track systeem te bespreken.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175