Integriteitsonderzoek Previous item Persoonsbeveiliging Next item Antecedentenonderzoek

Integriteitsonderzoek laten uitvoeren?

Is integriteit een belangrijk onderwerp binnen uw organisatie? Of heeft u hulp nodig bij integriteitsschending? Global S.I. Group kan helpen. De integriteit van een organisatie begint bij het personeel. Bij een schending is het aan u om de juiste stappen te zetten. Onze specialisten verrichten integriteitsonderzoeken om bijvoorbeeld bewijsstukken te verzamelen. Zo kunnen er direct de juiste juridische stappen worden genomen.

Wanneer is een integriteitsonderzoek noodzakelijk?

Wij adviseren om een integriteitsonderzoek uit te laten voeren bij een vermoeden van integriteitsschending. De vormen van integriteitsschending zijn zeer uiteenlopend. Enkele voorbeelden waarnaar onderzoek kan worden gedaan zijn machtsmisbruik, nevenfuncties bij bestuurders, het aannemen van giften van andere partijen of pestgedrag en intimidatie op de werkvloer.

Integriteitsonderzoek werkgever

Heeft u als werkgever vermoedens van integriteitsschending binnen uw organisatie? Onze specialisten adviseren en helpen u bij het vinden van bewijs, om zo vervolgstappen te kunnen ondernemen. Zo kunnen incidenten worden opgelost middels een juridisch geschil en wordt verdere schade voorkomen. Wij stellen een plan van aanpak op, afgestemd op de situatie en werken daarbij met een heldere doelstelling. De bevindingen worden in een dossier of rapport opgenomen en aan u overhandigd. Tijdens het onderzoek volgen onze specialisten te allen tijde de AVG richtlijnen.

Bekijk onze werkwijze

Preventief de integriteit binnen uw bedrijf bewaken?

Wij doen ook onderzoek bij sollicitaties (pre employment screening) en antecedentenonderzoek om zo inzicht te krijgen in de integriteit van (toekomstig) personeel en zakenpartners.

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175