Recherchekosten

De kosten van een (recherche)onderzoek of veiligheidsadvies verschillen per situatie. In het plan van aanpak dat wij aan de hand van het intakegesprek opstellen, staan de stappen beschreven inclusief de bijkomende kosten. Zo heeft u inzicht in de voortgang van het onderzoek en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Voor het eerste contact of vrijblijvend intakegesprek rekenen wij geen kosten.

Het verhalen van kosten op de tegenpartij

Het is goed mogelijk dat de gemaakte kosten verhaald kunnen worden op de tegenpartij. Global Security & Investigations Group adviseert u graag bij het verhalen van de onderzoeks of recherchekosten en zal u daarbij begeleiden. Bij een groot aantal rechtszaken neemt de rechter het verhalen van de onderzoekskosten mee in de uitspraak. Onze specialisten geven u juridisch advies over een strafrechtelijke of civiele procedure, om naast de geleden schade ook de onderzoekskosten te verhalen.

Meer informatie?

Heeft u per direct advies nodig of wilt u meer informatie over een rechercheonderzoek, advies of het verhalen van onderzoekskosten? Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175