Objectbeveiliging Previous item Family Security Plan Next item Persoonsbeveiliging

Objectbeveiliging; beveiliging van bezittingen

Beveiliging van uw eigendommen is te allen tijde belangrijk. Wij begrijpen dat een zorgvuldige aanpak nodig is wanneer u een hoger risico loopt. Of dit nu gaat om uw bedrijfseigendommen of uw privé eigendommen. Voorbeelden van objecten die een hoger veiligheidsrisico lopen zijn kunst, elektronica, sieraden en antiek.

Wat is objectbeveiliging?

Bij objectbeveiliging zorgen specialisten ervoor dat uw bedrijf, woning of objecten altijd worden beveiligd tegen diefstal of vernieling. Ook wanneer u niet aanwezig bent. Objectbeveiliging kan bijvoorbeeld bestaan uit proactieve surveillance, alarmopvolging, camera- en beveiligingssystemen.

Wat zijn de werkzaamheden bij objectbeveiliging?

De objectbeveiligers van Global S.I. Group zetten hoogwaardige camera- en technische beveiligingssystemen in. Wij geven daarnaast advies over de preventieve maatregelen en handelen direct wanneer onveilige situaties zich voordoen.

Waarop is ons advies over objectbeveiliging gebaseerd?

De specialisten van Global S.I. Group maken een plan van aanpak op basis van een uitgebreide scan om de risico’s, kwetsbaarheden en uw behoeften in kaart te brengen. Zo is de beveiliging van uw objecten altijd een oplossing op maat. Het is daarbij belangrijk om constant afwegingen te maken van risico’s, zodat wij direct opschaling kunnen bieden in onze dienstverlening wanneer er sprake is van een verhoging of toename van de bedreiging.

Onze maatregelen hebben geen invloed op uw bewegingsvrijheden

Wij streven ernaar dat de genomen maatregelen en beveiliging zo min mogelijk effect heeft op de continuïteit van het bedrijf of uw dagelijks leven. Ook zijn wij altijd transparant over onze werkzaamheden en weet u waar u aan toe bent door het duidelijke plan van aanpak.

Bekijk onze werkwijze

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175