Persoonsbeveiliging Previous item Objectbeveiliging Next item Integriteitsonderzoek

Persoonsbeveiliging voor personen die risico lopen

Voelt u zich onveilig? Wordt u bijvoorbeeld bedreigd of bent u slachtoffer van afpersing? Of wilt u preventieve persoonsbeveiliging inhuren voor uzelf of uw naasten? Wanneer u of anderen in uw omgeving risico lopen is het advies om passende maatregelen te treffen. Wij begrijpen dat een zorgvuldige aanpak nodig is bij personen die een hoger risico lopen. Zo hebben wij ruime ervaring met de beveiliging van BN’ers, artiesten en topsporters en bieden wij persoonsbeveiliging aan die vergelijkbaar is met die van Politie.

Persoonsbeveiliging inhuren?

Bij persoonsbeveiliging zorgen de specialisten van Global S.I. Group ervoor dat u altijd beveiligd bent tegen zaken als bedreiging, stalking, geweld of mishandeling. Ook kan persoonsbeveiliging als voorzorgsmaatregel worden ingehuurd. Wij geven advies over de preventieve maatregelen en handelen direct wanneer zich onveilige situaties voordoen. Ook kunnen wij u adviseren over het beveiligen van objecten.

Persoonsbeveiliging kosten

De kosten van persoonsbeveiliging verschillen per situatie. Tijdens een kosteloze intake worden de maatregelen besproken. Een plan van aanpak wordt opgesteld op basis van een risicoscan en de gewenste maatregelen. Het is belangrijk continu afwegingen te maken van verschillende risico’s opgenomen in de scan, zodat wij direct opschaling kunnen bieden in onze dienstverlening wanneer er sprake is van een toename van de dreiging.

Onze maatregelen hebben nauwelijks invloed op uw bewegingsvrijheden

Wij streven ernaar dat de genomen maatregelen zo min mogelijk invloed hebben op uw vrijheid. Wij zijn altijd transparant over onze werkzaamheden zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent.

Bekijk onze werkwijze

Uw familie beschermen?

Global S.I. Group kan u ook helpen met het opstellen van een Family Security Plan. Hiermee is het duidelijk welke stappen er ondernomen moeten worden wanneer een of meerdere van uw familieleden verhoogd risico lopen.

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Onze specialisten helpen u graag verder met uw vraagstukken over persoonsbeveiliging. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175