Recherche onderzoek door Global S.I. Group

Heeft u of uw bedrijf een vermoeden of te maken met een incident als fraude, oplichting, ondermijning of stalking? Wilt u per direct onderzoek laten doen om de juiste juridische stappen te kunnen nemen? Met een recherche onderzoek wordt bewijs verzameld ter ondersteuning van een strafrechtelijk of civiel geschil.

Waarom een particulier recherche onderzoek?

In veel gevallen van criminaliteit gericht op u of uw bedrijf is het van belang snel te handelen om verdere schade of kosten te voorkomen. Na een aangifte kan het lang duren om de uitkomst van een politieonderzoek af te wachten. Ook kan in veel gevallen, zoals civiele geschillen, de politie of andere instelling u niet verder helpen met de vervolgstappen. Global S.I. Group kan u als particulier recherchebureau een snelle oplossing bieden. Wij geven advies of doen onderzoek en ondersteunen bij de aangifte en/of de vervolgstappen.

Specialist in rechercheonderzoek en veiligheidsadvies

De specialisten van Global Security & Investigations Group richten zich op onderzoek naar bewijsmateriaal en geven advies bij verschillende incidenten. Door onze jarenlange ervaring met rechercheonderzoeken en veiligheidsvraagstukken bieden wij een snelle en transparante oplossing met een duidelijk plan van aanpak.

Wij verrichten verschillende rechercheonderzoeken

Bedrijfsrecherche

Onze specialisten verrichten onder andere recherche onderzoek naar bedrijf gerelateerde zaken, zoals:

Rechercheonderzoek voor particulieren

Wij verrichten ook recherche onderzoek voor particulieren in situaties als;

Ondermijning

Ondermijning is wanneer criminelen gebruik maken van diensten van de bovenwereld, waardoor de boven- en onderwereld met elkaar verweven raken. Global S.I. Group adviseert, onderzoekt en geeft training ter preventie en bij signalen van ondermijning.

Staat uw vraagstuk er niet tussen?

Onze specialisten staan u graag te woord om uw onderzoeksvraagstuk te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kosten recherche onderzoek

De kosten verschillen zeer per onderzoek en situatie. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de omvang van het onderzoek. Een intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Laat u een onderzoek uitvoeren? Dan kunnen de gemaakte kosten vaak worden verhaald bij de tegenpartij.

Werkwijze

Na een intakegesprek stellen wij bij een akkoord een plan van aanpak op. Hierdoor bieden wij transparantie in onze werkwijze. Ook tijdens het onderzoek zorgen we ervoor dat u als opdrachtgever volledig wordt betrokken.

Direct contact opnemen?

Heeft u met een van bovenstaande gevallen te maken? Neem dan direct contact met ons op.

Onze onderzoeks-diensten

Recherche

Recherchebureau en recherchewerk voor particulieren en bedrijven Vermoedt u of heeft u te maken met oplichting, bedreiging, diefstal of stalking?...

Lees verder

Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche Global S.I. Group Als bedrijf wilt u graag (financiële) schade beperken wanneer u te maken krijgt met interne of...

Lees verder

Cybercrime

Bent u slachtoffer van cybercrime? Bent u, of is uw bedrijf gehackt? Heeft u te maken met DDoS-aanvallen, malware of...

Lees verder

Fraude onderzoek

Fraude onderzoek voor bedrijven en particulieren Fraude is een veelvoorkomend probleem, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Binnen bedrijven is...

Lees verder

Ondermijning

Ondermijning betekenis Ondermijning is een vorm van criminaliteit, waarbij de grenzen tussen de onder- en bovenwereld vervagen. Criminelen richten bijvoorbeeld...

Lees verder
BEL DIRECT 020-2101175