Recherche Previous item Veiligheid Next item Bedrijfsrecherche

Recherchebureau en recherchewerk voor particulieren en bedrijven

Vermoedt u of heeft u te maken met oplichting, bedreiging, diefstal of stalking? Kan de Politie u niet (verder) helpen of blijft uw huidige aangifte te lang op de stapel liggen? Een onafhankelijk recherchebureau schakelt snel en voert onderzoek uit gericht op waarheidsvinding. Met kundig recherchewerk helpt Global S.I. Group bewijs te vinden waarmee een eventuele strafrechtelijke procedure eenvoudiger wordt.

Recherchewerk

Onze specialisten kunnen u helpen wanneer u slachtoffer bent geworden van een van onderstaande incidenten;

Onafhankelijk recherchebureau Nederland

Onze rechercheurs zijn gespecialiseerd in recherchewerk voor particuliere- en bedrijf gerelateerde incidenten. Naast recherchewerk dat wij uitvoeren voor verzekeringsmaatschappijen, advocaten, zorginstellingen of multinationals, voeren wij ook onderzoek uit voor particulieren. Wij doen onderzoek naar waarheidsvinding ter ondersteuning van juridische vervolgstappen.

Preventief veiligheidsadvies

Voorkomen is beter dan genezen. Onze specialisten geven, buiten onderzoek en het verzamelen van bewijs, ook uitgebreid advies over preventie en veiligheid.

Hoe voeren wij als recherchebureau onderzoek uit?

Wij bieden een snelle oplossing voor uw probleem. Het is in veel gevallen namelijk zaak om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. Wij passen innovatieve opsporingstechnieken toe. Afhankelijk van de situatie en de tijdsdruk stellen wij voorafgaand een plan van aanpak op waarbij onze methodieken worden beschreven. Zo bent u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden en doelstellingen.

Bekijk onze werkwijze

Waarom recherche bureau Global S.I. Group?

  • Ons bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie BPOP. Onze medewerkers werken met specifieke gedragscodes.
  • Wij zijn goedgekeurd en erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie als onderzoeks- en beveiligingsbedrijf. Wij hebben een geldige vergunning onder nummer POB 1542 en ND 4733.
  • Wij conformeren ons aan de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus en de Privacy Gedragscode.
  • Onze rechercheurs zijn opgeleid, gecertificeerd en hebben een geldig legitimatiebewijs. Wij volgen tijdens onze werkzaamheden de richtlijnen van de privacy gedragscode van de Nederlandse Veiligheidsbranche (NVB). De Autoriteit Persoonsgegevens ziet erop toe dat alle aspecten rond privacy en gebruik van persoonsgegevens worden nageleefd.
  • Onze bedrijfsrechercheurs communiceren helder richting de opdrachtgever over de verwachtingen, het resultaat en de kosten.
  • Onze onderzoeksmethodes zijn innovatief, integer, betrouwbaar, tegen een scherp tarief.

Hoe kunnen wij u helpen met recherchewerk?

Heeft u vragen of heeft u per direct advies nodig? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Onze diensten

Concurrentie & Relatiebeding

Concurrentiebeding aanvechten In een arbeidsovereenkomst tussen werkgever en werknemer kunnen er verschillende afspraken worden opgenomen. Voorbeelden hiervan zijn een geheimhoudingsbeding,...

Lees verder

Oplichting

Wat is oplichting? Oplichting is een vorm van bedrog. De dader ontdoet de ander van geld of waardevolle goederen. Het...

Lees verder

Bedreiging

Bedreiging Bent of wordt u regelmatig bedreigd in uw privéleven of op het werk? Bedreigingen kunnen in veel verschillende vormen...

Lees verder

Diefstal

Rechercheonderzoek bij diefstal Bent u slachtoffer geworden van diefstal? Rechercheonderzoek kan u helpen bij het nemen van de juiste vervolgstappen....

Lees verder

Stalking

Ik word gestalkt: wat te doen? Wordt u regelmatig gestalkt of lastiggevallen? Heeft u bijvoorbeeld last van vervelende anonieme telefoontjes,...

Lees verder
BEL DIRECT 020-2101175