Security audit Previous item Fraude onderzoek Next item Onderzoekskosten verhalen

Security Audit laten uitvoeren?

Wilt u bepaalde risico’s voor uw bedrijf in kaart brengen? Zoals fraude, afpersing, cyber criminaliteit of diefstal? Wij voeren security audits uit om u inzicht te geven in de risico’s van de bedrijfsprocessen. Hiermee bent u beter in staat om vastgestelde risico’s te voorkomen, beperken en beheersen.

Het belang van een Security Audit

Door het uitvoeren van een security audit geven onze specialisten u een duidelijk en helder inzicht in alle veiligheidsrisico’s binnen uw bedrijf. Daarbij nemen onze IT auditors ook het thema cyber security mee in de analyse. Zo wordt er een gericht veiligheidsplan op maat worden opgesteld met concrete aanbevelingen om interne en externe kwetsbaarheden en dreigingen te beperken.

Wat doen de Security auditors van Global S.I. Group?

Onze specialisten kunnen uw gehele organisatie doorlichten. We brengen hierbij alle mogelijke risico’s en zwakheden binnen uw organisatie in kaart. Global S.I. Group is een onafhankelijk audit-bureau met een team van experts op het gebied van digitale veiligheid. Ook kunnen wij actief bijdragen aan de awareness onder werknemers, bijvoorbeeld door middel van presentaties en trainingen.

Onze werkwijze

Na een vrijblijvende intake stellen de specialisten een plan van aanpak op. Dit plan wordt gemaakt aan de hand van uw vraagstukken, gekoppeld aan een heldere doelstelling. Onze experts voeren vervolgens een risicoanalyse uit op de bestaande werkprocessen. Op basis van onze bevindingen leveren wij een rapportage aan, in de vorm van een veiligheidsplan. Daarna is het ook mogelijk om ons in te schakelen bij de uitvoering van het plan.

Bekijk onze werkwijze

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175