Stalking Previous item Diefstal Next item Cybercrime

Ik word gestalkt: wat te doen?

Wordt u regelmatig gestalkt of lastiggevallen? Heeft u bijvoorbeeld last van vervelende anonieme telefoontjes, nare berichten op social media of WhatsApp? Of heeft u te maken met stalking door uw ex-partner? Stalking kan veel verschillende vormen aannemen en beïnvloedt uw leven altijd negatief. U voelt zich onveilig en leeft voortdurend in angst. Wilt de stalking stoppen? Schakel de professionele hulp in van onze specialisten. Zij verzamelen het juiste bewijs en begeleiden u bij de te nemen vervolgstappen.

Stalkgedrag

Stalking is het structureel lastigvallen van een persoon. De stalker neemt bijvoorbeeld steeds ongewenst contact op, achtervolgt u of bedreigt u. Maar ook het aanmaken van social media accounts op uw naam valt onder stalkgedrag en is een groeiend probleem. Stalking kan ver gaan en heeft vaak grote gevolgen voor het slachtoffer. Global S.I. Groupt helpt u graag om stalkgedrag bij de bron te bestrijden. Vaak gaat ons onderzoek verder waar dat van Politie stopt. U kunt er zeker van zijn dat uw zaak niet op de grote stapel belandt.

Stalking politie doet niks

Heeft u reeds aangifte gedaan van stalking bij de Politie maar heeft u het idee dat er niets gebeurt? Dan kan het inschakelen van een onafhankelijk recherchebureau een oplossing bieden. Onze specialisten verzamelen het juiste bewijs om de stalker te identificeren. Ook begeleiden wij met de aangifte en het verhalen van de materiële en/of emotionele schade op de dader. Wij richten ons volledig op de zaak en handelen snel, zodat er ook snel vervolgstappen kunnen worden genomen en de stalking stopt.

Onze werkwijze bij het bestrijden van stalking

Wij stellen naar aanleiding van uw probleem of vraagstuk een plan van aanpak op zodat onze werkwijze altijd duidelijk is en u weet wat u kunt verwachten. Na het uitvoeren van het onderzoek overhandigen wij een rapport of dossier als juridisch bewijsstuk.

Bekijk onze werkwijze

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175