Veiligheidsadvies Previous item Pre-employment screening Next item Veiligheidsplan

Veiligheidsadvies op maat

Digitalisering biedt eindeloze mogelijkheden. Echter, brengt het tegelijkertijd ook veel gevaar met zich mee. Cyberaanvallen of online fraude komt vaak voor en heeft altijd grote impact op uw bedrijf of op u als particulier. Het is daarom van groot belang om uw bedrijf, de bedrijfssystemen, medewerkers en klantgegevens te beschermen tegen de interne en externe gevaren die optreden wanneer bedrijfsprocessen via digitale wegen plaatsvinden.

Adviesbureau voor veiligheid en handhaving

Doet u momenteel voldoende aan preventieve veiligheid voor uw bedrijf of uw privésituatie? Weet u waar de zwakke plekken van de bedrijfsprocessen zitten? Het beveiligen van bedrijfssystemen en data is waarschijnlijk een onderwerp waarvan u de status niet scherp in het vizier heeft. Global S.I. Group adviseert en voert audits uit ter bevordering van de veiligheidswaarborging. We voeren risicoanalyses uit waarin de meest voorkomende scenario’s zijn opgenomen. Daarnaast begeleiden we in het proces om maatregelen binnen uw organisatie te implementeren. Dit doen wij door het trainen van personeel en het installeren van beveiligingssystemen.

Hoe gaan onze specialisten te werk?

Na een vrijblijvende intake stellen onze adviseurs een veiligheidsplan op. Voorafgaand voeren we een risicoanalyse (security audit) uit, waarbij wordt gekeken naar recente incidenten of zwakheden binnen uw processen of systemen. Het veiligheidsplan is een advies op maat.

Bekijk onze werkwijze

Hoe kunnen wij helpen?

Wij kunnen u als veiligheidsadviesbureau ondersteunen en adviseren bij de volgende zaken;

Waarom Global S.I. Group?

  • Global Security & Investigations Group heeft als veiligheidsadviesbureau jarenlange ervaring op het gebied van risicomanagement en veiligheid.
  • Ons advies is gebaseerd op risicobeheer, een diagnosemodel en audits, zodat een security management pakket op maat kunnen samenstellen.
  • Wij stellen de veiligheid van u en uw bedrijf altijd voorop en dragen zorg dat de maatregelen in balans zijn met de risico’s.

Veiligheidsadviseur inhuren?

Heeft u vragen of heeft u per direct veiligheidsadvies nodig? Onze veiligheidsadviseurs staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Onze diensten

Veiligheidsplan

Het belang van een veiligheidsplan Wanneer u een eigen onderneming heeft of als u binnen een hogere risicogroep valt, loopt...

Lees verder

Security audit

Security Audit laten uitvoeren? Wilt u bepaalde risico’s voor uw bedrijf in kaart brengen? Zoals fraude, afpersing, cyber criminaliteit of...

Lees verder
BEL DIRECT 020-2101175