Veiligheidsplan Previous item Veiligheidsadvies Next item Concurrentie & Relatiebeding

Het belang van een veiligheidsplan

Wanneer u een eigen onderneming heeft of als u binnen een hogere risicogroep valt, loopt u meer risico om slachtoffer te worden van criminaliteit. U loopt bijvoorbeeld verhoogd risico op schade door incidenten als cyber aanvallen, diefstal, inbraak of fraude. Interne en externe incidenten kunnen veel negatieve impact hebben op uw bedrijf of op u als particulier. Het is daarom essentieel om uw technologie, medewerkers, data, klantgegevens, maar ook uw eigen veiligheid te regelen met een veiligheidsplan.

Veiligheidsplan opstellen

Heeft u de veiligheid van uw bedrijf of uw privésituatie op dit moment goed op orde? Het is zeer relevant om deze vraag aan uzelf te stellen. Heeft u geen goed antwoord? Dan is het opstellen van een veiligheidsplan voor u interessant. Met een veiligheidsplan krijgt u inzicht in de kwetsbaarheden van bedrijfsprocessen of zwakheden in de veiligheid rondom uw eigendommen. Door middel van een security audit kunnen onze specialisten een veiligheidsplan opstellen met concrete aanbevelingen om de veiligheid te verbeteren. Met dit plan bent u beter in staat om risico’s te voorkomen, beperken en beheersen.

Global S.I. Group helpt u graag verder met een veiligheidsplan voor uw bedrijf. We maken een plan van aanpak aan de hand van uw vraagstukken gekoppeld aan een heldere doelstelling. Vervolgens voeren onze specialisten een risico-analyse uit. Dit houdt in dat alle bedrijfsprocessen zorgvuldig worden geanalyseerd. Op basis van onze bevindingen in het veiligheidsplan bepalen we de eventueel te nemen vervolgstappen.

Bekijk onze werkwijze

Wilt u meer informatie of heeft u per direct advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175