Wie zijn wij Previous item 404 Next item Contact

Marcel van de Ven

Coach, Trainer en Prestatiecoach
Directeur Global T.C. Group / Directeur Global S.I. Group

marcel@globalsigroup.nl

Jeroen de Rijke

Coach, Trainer en Prestatiecoach
Directeur Global T.C. Group / Directeur Global S.I. Group

jeroen@globalsigroup.nl

Caya van de Ven

Officemanager

caya@globalsigroup.nl

Wie zijn wij

Global S.I. Group, opgericht door Marcel van de Ven, is een modern innovatief bedrijf dat u een totaalpakket aan dienstverlening biedt op gebied van beveiliging en recherche.
Het is onze missie om:

  • Hoogwaardige producten en diensten te leveren op gebied van beveiliging en onderzoek
  • Tegen een concurrerende prijs
  • Met gebruikmaking van de nieuwste technieken
  • Uw bedrijf volledig te ontzorgen van A tot Z op gebied van beveiliging en onderzoek
  • Probleemoplossend ‘out of the box’ met u mee te denken en helder te adviseren
  • Snel te bemiddelen bij de Politie indien u dit wenst

Onze medewerkers brengen samen meer dan 90 jaar ervaring mee op het gebied van beveiliging, uitvoeren van grootschalige recherche onderzoeken en technische ondersteuning binnen en buiten de Politie.

Tevens beschikken we over ruime ervaring op het gebied van technische communicatie- en beveiligingsoplossingen. Wij geven daarnaast leiding aan verschillende particuliere onderzoekers op gebied van fraude, vermissing en andere opsporingsvraagstukken. Waarbij, zo nodig, de lijnen naar de Politie kort zijn voor bemiddeling en advies bij strafbare zaken.

Wij onderscheiden ons van overige bureaus omdat wij u volledig kunnen adviseren aangaande al uw beveiligingsvraagstukken en meteen onze rechercheurs in kunnen schakelen als dit nodig is bij onregelmatigheden.

Door de unieke combinatie van onze brede expertise worden wij regelmatig ingezet voor TV programma’s (O.a.: Uit de greep van loverboy’s, Op de vlucht, Ontvoerd, Hunted, House of Animals).

De overheid heeft verschillende wetten gemaakt om wildgroei in de beveiligingssector en particuliere onderzoeksbranche te voorkomen en om toezicht te houden. Het gaat hierbij o.a. om de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus en een bindende Privacy Gedragscode.
De Autoriteit Persoonsgegevens ziet er toe op alle aspecten rond privacy en juist gebruik van persoonsgegevens worden nageleefd. Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd volgens deze regelgeving en daarmee zijn we een door het Ministerie van Justitie goedgekeurd bedrijf (POB nr. 1532, ND nr. 4733). Wij zijn tevens aangesloten bij de BPOB. Onze klachtenregeling kunt u hier vinden.
Bent u op zoek naar ons Privacy beleid? Deze kunt u hier lezen.

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek voor uw beveiliging en opsporingsvraagstukken.

Onze klanten

Sluit aan bij de familie van onze respectvolle partners
Client 9
Client 8
Client 7
Client 5
Client 4
Client 3
Client 2
BEL DIRECT 020-2101175