Woonfraude en vastgoedcontrole Next item Veiligheid

Woonfraude en vastgoedcontrole

Nederlandse vastgoedbeheerders en woningcorporaties constateren jaarlijks gemiddeld 11.000 gevallen van onrechtmatig gebruik van huurwoningen. Denk hierbij aan onderhuur of strafbare feiten zoals hennepteelt, prostitutie, wapen- of drugshandel. Als verhuurder of makelaar kunt u aansprakelijk worden gehouden, dus is het zaak om vastgoed in uw beheer structureel te controleren.

Woonfraude onderzoek

Als justitieel erkend recherchebureau geven we advies, voeren we controles uit en doen we onderzoek. Zo voorkomen we inkomstenderving en door de rechter of door overheidsinstellingen op te leggen sancties. Als er misstanden gesignaleerd zijn biedt Global S.I. een repressieve aanpak om de risico’s zo laag mogelijk te houden. Indien nodig wordt de Politie in kennis gesteld. Door overheidsinstanties zo vroeg mogelijk in het proces te betrekken wordt de schade beperkt.

Bekijk onze werkwijze

Woonfraude aanpak

Met een uniek concept ontzorgt Global S.I. Group vastgoedeigenaren, makelaars en woningcorporaties in de strijd tegen woon- en vastgoedfraude. Global S.I. Group is een justitieel erkend recherchebureau en is de aangewezen partij voor;

  • Huurcontroles
  • Screening
  • Opsporing & Rechercheonderzoek

Wilt u meer informatie of wilt u direct gebruik maken van onze diensten?

Onze specialisten helpen u graag verder met uw vraagstukken over woon- huurfraude. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

BEL DIRECT 020-2101175